APA YANG KAMI BERDIRI UNTUK

DIPERCAYAI

YLG ialah jenama isi rumah lebih daripada 30 tahun. Asas kepercayaan telah menjadikan kami berjaya berubah daripada nama domestik ke arena antarabangsa.

INOVASI

YLG terus berinovasi dengan merevolusikan cara kami berkomunikasi dan menangani cabaran perniagaan untuk memastikan pelanggan kami dapat menerima jongkong mereka tepat pada masanya dan cekap.

KEPAKARAN

Dengan lebih daripada 30 tahun kepakaran jongkong kami dan jumlah transaksi yang tinggi yang telah kami kendalikan setakat ini, ia telah memberi jaminan kepada pelanggan kami bahawa jangkaan mereka akan sentiasa dipenuhi.

KEADILAN DAN KETELUSAN

Setiap transaksi, tidak kira besar atau kecil, adalah sangat penting kepada YLG. Harga kami sangat terbuka dan telus, setiap pelanggan kami akan menerima maklumat ini setiap hari.

KEPELBAGAIAN

YLG menawarkan rangkaian luas produk dan perkhidmatan seperti pelbagai jenama kilang penapisan bertauliah LBMA, jongkong & butiran emas, penapisan tol serta kemudahan penyimpanan.

BERKUALITI

YLG memahami kualiti produk dan perkhidmatan adalah kunci kepada pelanggan. Itulah sebabnya kami hanya menawarkan produk kilang penapisan bertauliah LBMA dan untuk memastikan pelanggan memahami proses pesanan dari pembayaran hingga penghantaran.

PERKHIDMATAN

YLG tidak pernah tidur. Platform dagangan kami terus beroperasi dari Isnin hingga Jumaat 24/7 siang dan malam. Walaupun harga emas antarabangsa ditutup pada hujung minggu, kami terus menawarkan harga hujung minggu untuk pelanggan kami melindung nilai terhadap pendedahan jualan jongkong fizikal mereka.